Connected2Talent

Werving & Selectie

Op zoek naar Permanente Versterking?

Kies voor Werving en Selectie bij Connected2talent ; Wij begrijpen dat het vinden van de juiste kandidaat voor uw organisatie een cruciale stap is naar succes.

 

 

 

Werving en selectie

Bij Connected2talent bieden wij de mogelijkheid van werving en selectie als jouw behoefte aan vast personeel centraal staat. Je hebt de keuze tussen directe werving en selectie, waarbij je na een kennismaking de medewerker direct een contract aanbiedt, of indirecte werving en selectie. Bij de laatste optie kun je eerst de proefperiode benutten om te bepalen of de taken, de medewerker en de werkbelasting aansluiten bij jouw behoeften.

1

De droomcombinatie

Ons toegewijde team analyseert zowel de technische vaardigheden als de persoonlijke kwaliteiten en motivatie van werkzoekenden. Wij matchen deze met de specifieke eisen van jouw vacature en bieden een selectie van twee of meer geschikte kandidaten aan. Jij hebt de mogelijkheid om de meest geschikte kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Als de kandidaat goed bij jouw organisatie past, gaan we verder. Is er toch geen perfecte match? Dan voorzien wij jou van waardevolle feedback en regelen wij de afwijzing.

2

Rust

Connected2talent verzorgt het volledige werving- en selectieproces van het verspreiden van jouw vacature op diverse kanalen tot aan de selectie van geschikte kandidaten, intakegesprekken, referentie checks en zelfs persoonlijkheidstests. Wij brengen jou snel in contact met gekwalificeerde kandidaten zonder dat het jou veel tijd en moeite kost.

3

Vakbekwaamheid

Bij het aannemen van een vacature stellen wij een gedetailleerd recruitmentplan op, inclusief verwachte datums waarop jij van ons updates kunt verwachten. Bovendien houden we jou tweewekelijks op de hoogte van de nieuwste kandidaten die via ons op zoek zijn naar werk.

Ontvang vacatures direct in je mailbox