Connected2Talent

Missie en Visie

Onze Missie: Bij Connected2talent, streven we ernaar het welzijn van onze werknemers op de voorgrond te plaatsen, door hen niet alleen te waarderen voor het essentiële werk dat ze verrichten, maar ook door actief bij te dragen aan hun persoonlijke en professionele groei. Wij geloven dat onze verantwoordelijkheid verder reikt dan de werkplek; het omvat ook het waarborgen van een duurzame toekomst voor onze planeet. Wij willen  een brug  slaan tussen toonaangevende bedrijven en uitzonderlijk talent, terwijl we tegelijkertijd toegewijd zijn aan milieuvriendelijke praktijken en het promoten van duurzaamheid in elke laag van onze bedrijfsvoering. Wij zetten ons in voor het creëren van kansen die niet alleen voldoen aan de professionele ambities van onze werknemers, maar die ook bijdragen aan het nalaten van een gezondere aarde voor de komende generaties.

 

Onze Visie: Tegen 2030 zijn we de drijvende kracht achter een duurzame arbeidsmarkt, waarin het welzijn van elke werknemer voorop staat en elke plaatsing bijdraagt aan een gezondere planeet. Wij verbinden vooruitstrevende bedrijven met technische professionals die niet alleen uitblinken in hun vakgebied, maar ook gedeelde waarden van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid omarmen. Onze ambitie is om de standaard te zetten voor ethische recruitment, waarbij succes wordt gemeten aan de hand van zowel professionele vervulling als positieve ecologische impact.

 

Onze inzet gaat verder dan het koppelen van talent aan kansen; we bevorderen levenslang leren, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van maatschappelijke uitdagingen. Samen met partners, klanten en kandidaten bouwen we aan een toekomst waarin iedereen niet alleen hun professionele potentieel kan benutten, maar ook bijdraagt aan een wereld die steeds beter wordt voor de mensheid als geheel. Ons uitzendbureau vertegenwoordigt een beweging naar een welvarende, rechtvaardige en bloeiende toekomst op aarde.

Ontvang vacatures direct in je mailbox