Connected2Talent

Detachering

Waarom kiezen voor detacheren via Connected2talent?

Kortom, detacheren via Connected2talent biedt jou de zekerheid, flexibiliteit en ondersteuning die je nodig hebt voor tijdelijke versterking. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw organisatie kunnen helpen groeien en gedijen

Detachering

Bij Connected2talent bieden we de mogelijkheid om personeel in te huren voor een specifieke periode met duidelijk afgebakende start- en einddatums. Deze aanpak biedt jou de zekerheid van volledige ondersteuning gedurende de gewenste periode, zonder het risico van voortijdige beëindiging. In tegenstelling tot uitzenden, brengt detacheren meer zekerheid met zich mee, zowel voor jou als voor de medewerker. Hoewel wij de formele werkgever zijn, behoud jij de dagelijkse leiding en heb je de mogelijkheid om de werknemer te sturen en te begeleiden.

1

Droomcombinatie

Ons toegewijde team evalueert de kwalificaties, zowel technische als persoonlijke vaardigheden, en de motivatie van de kandidaat, om deze naadloos af te stemmen op de specifieke eisen van jouw vacature. Als de match perfect is, zorgen wij voor de contractuele aspecten.

2

Rust

Wij beheren het volledige wervingsproces, inclusief administratieve verplichtingen zoals loonstroken, jaaropgaven, vakantiedagen en ziektemeldingen.Wij nemen de werkgeversrol op ons, wat betekent dat loonbetalingen, ziekterisico’s en premie- en heffingsafdrachten onze verantwoordelijkheid zijn.

3

Securiteit

Of je nu extra versterking nodig hebt vanwege langdurige ziekte, een groot project of andere redenen, detacheren biedt de zekerheid van een vooraf bepaalde periode. Deze aanpak combineert flexibiliteit met gemoedsrust, aangezien de medewerker gedurende de afgesproken periode aan het werk blijft.

Ontvang vacatures direct in je mailbox